Thursday, July 23, 2009

Nigeeria Hispaanias

Kolm nädalat tagasi hakkasime Eestist siia poole tulema. Selle tähtpäeva puhul sõime Mivina nuudleid. Venelasi koos oma äridega jagub igale poole, ka Fuengirolasse (häälda: Fuenhiola)
Eile ütles Mister India, et mul on vaja täna restoranis kohal olla. Ise on ta Madridis. Ütles et kõik on räägitud ja et inimesed ootavad mind. Restorani nimi on El Jardin (el hardin). Jõudsin isegi õigeks ajaks kohale ja astusin sisse. Kolm naist askeldasid seal. Üritasin hispaania keelt purssida et head muljet jätta ja ütlesin et olen Liana ja peaksin siin tööd saama. Vanem naine andis mulle mingi lipiku numbriga millele helistada ja et ma tuleks tagasi kaheksa ajal. Liikusin vihaselt tagasi kodu poole ja helistasin Mister Indiale. Ta lubas kõik korda ajada ning tagasi helistada. Jõudsin juba koju kui ta helistas ja ütles et ole kümne minuti pärast seal, üks ülemustest on siis kohal. Umbes 34kraadises palavuses ajab selline asi eriti närvi.
Mees kellega pidin rääkima oli patsiga taanlane. Järjekordselt ma nime ei mäleta, aga mees oli väga sõbralik, vaatas mu CV veel üle ja rääkis restoranist. Tänane jäi sinnapaika et helistab mulle homme ja lähen homme sinna õppima. Muy bien:)
Eile käisime kahe nigeeriga Malagas, Aafrika restoranis söömas. Naljakas oli tagasi Malagas olla, kuna lubasime et kui sinna läheme siis ainult tagasi kojuteel. Aafrika restoranis olime ainukesed valged inimesed.

Kõik oli väga äge hetkeni kui Greg ja King (jah, King) tellisid endale mingid taldrikutäied liha ja meie küsimuse peale mis kurat see veel on, tuli mõlema poolt "Goat head". Head isu!
Aafrika restoranis ei hoidnud me ennast viskiga tagasi ja kui tagasi Fuengirolasse jõudsime hüppasime kodust läbi, vahetasime riided ja kiirustasime klubisse. Võib olla oli see veidi liigse alkoholi süü, võib olla ongi meie mänedzer idioot, igal juhul läks meil ütlemiseks, kuna Sami tahtis ikka et me ukse juures seisaksime ja inimesi sisse kutsuks. Talle ei saanud selgeks teha, et me üritaks veel endale sobivamal moel ja et tal juba enivei on üks tüüp ukse juures kes teenib lihtsalt sellega et annab flaiereid nendele kes juba on ise uksest sisse astumas. Seda seletamist siia kirjutada oleks liiga pikk jutt. Igal juhul me pole kindlad kas me sinna tagasi tahame minna. Saan aru, et tema on ülemus, aga see ei pane mind lolle inimesi kannatama. Leo teab ühte pubi, kuhu otsitakse flaiereid. Võimalik et lähme proovime seal. :D
Täna käisin Gregiga Torremolinoses chinos söömas ja interneti kohvikut üle vaatamas. Gregil on umbes viis interneti kohvikut Costa del Solil. Ühe uue avab ta augusti keskel Fuengirolas. Kui ma peaksin restoranis midagi pe***e keerama oleks mul võimalik seal töötada, kuigi palk on võrreldes restorani omaga umbes pooleks. Tegelikult loodan, et mul läheb Jardinis hästi ja interneti koha saaks Kätlin, kelle ootusi kasvõi aknapesijana 300euri kuus teenida, ületaks see vabalt.:D Greg on pärit Nigeeria kuninglikust perekonnast. Talle ei meeldi Aafrikas elada, kuna ta tahab olla iseseisev aga tema kodumaal pestakse ta jalgu.:D Tema perekond tema siiatulekut ei soosinud. Ta tuli Hispaaniasse kaheksa aastat tagasi ja elas kolm nädalat õues pingil. Ta töötas ühes Benalmadena litsimaja flaierina, kuni sai sõbraks ühe inglasega kes ta järje peale aitas. Mustal mandril on asjad vist tõesti mädad, kui kuninglikust soost inimene on pigem kodutu Euroopas kui kunn oma kodus.
Homme tuleb siia meie sõber Esmael, Malagast. Saame järjekordse intensiivse hispaania keele loengu. Esmael oskab inglise keeles ütelda ainult "English? No English. Spanish!"
PS! tervitan oma emmet, soovilooks oleks CC Catchi Megamix:D

No comments:

Post a Comment