Sunday, July 12, 2009

Achtung, Achtung - saime wifit

Jaan jäi parklasse. Meie sõidame praegu Saksamaal. Lubasime et näeme veel. Kui Eestisse tagasi jõuame teeb Jaan meile sauna.:) Tegelikult oli kahju sealt parklast ära minna. Kuigi edasi liikuda on alati hea. Naljakas kuidas reisidel juhuslikult kohatud inimeste teed lähevad alati lahku. Peaaegu sama naljakas kui need litsid seal parklas.

Rääkisime Jaani ja Tomiga hääletajatest. Jaan teadis ühte eesti rekkameest, kes Saksamaal oli peale võtnud ühe Itaalia tüdruku. Tüdruk oli täiesti korralik ja viisakas olnud. Kuskil tee peal tegi rekkajuht üheksa tunnist pausi. Tüdruk läks välja jalutama ja ei tulnud enam tagasi. Kõik tüdruku asjad olid rekkasse jäänud. Juht ootas igaks juhuks veel üheksa tundi. Ikka mitte kedagi.
Peatusime pärast paari tundi sõitu uues rekkaparklas. Seal otsisid Luxemburgi poiss ja tüdruk küüti. Üritasime neid aidata, aga Tom ei tahtnud neid peale võtta.
Eestlasi on meiega koos hetkel neli rekkat. Sõidame kõik üksteise järgi. Nii teevad kõik eestlased. Euroopa rekkameeste seas on eestlased haned. Kui üks läheb mööda, on terve sats veel järgi tulemas.
Sõidame nüüd veel 4 tundi. Siis peatume kahekümne neljaks tunniks. Pühapäeviti ei tohi Saksamaal rekkad sõita.

Laupäev, 17.22, kuskil Saksamaal

No comments:

Post a Comment