Monday, July 20, 2009

Malaga-Fuengirola

Leidsime rongijaama lähedalt Acapulco hostali, selline kuidagi väga filmilik oli seal. Tiirutav ventilatsioon, suitsetav patsiga administraator ja koristajad, kes olid nagu seebikatest välja hüpanud. Acapulcosse võtsime alguses ühe öö ja jooksime välja. Jõudsime kuskilt Lõuna-Ameerika kandi poistega ühte kahtlasse klubisse. Poisid olid tänavakunstnikud, sodisid graffiteid. Üks tegi meie nimedega graffiti ka, mida käisime järgmine päev otsimas aga leidsime ainult klubi üles. Klubi oli ilma ühegi sildita ja sinise uksega. Klubi nimi oli White. Hästi.

Hmmmm, otsisime tööd. Käisime linna peal cv-sid jagamas. Kõik olid hästi sõbralikud ja keegi meid pe**e ei saatnud aga tööd ka ei andnud. Lubati helistada või üteldi et necesita Espanol. Hispaania keel on suhteliselt lihtne ja mõnest sõnast saame isegi jutu sees aru aga rääkida on veidi rohkem keeruline. Ma arvan et CV-de jagamise võõral maal, mille keelt sa ei oska, koos iga hetkega vähenevate rahaliste ressurssidega võib maailma masendavate hetkede top10-sse julgelt lükata.
Lõpuks saime kolmandal päeval Couchsurfingu kaudu endale öömaja, nii et me ei pidanud enam hostali muidusööjaid toitma. Käisime Hugo juures. Hugo elas Malaga kesklinnas ja teeb bändi koos kahe korterikaaslasega. Nad teevad rokk-bändi, mille nime ma unustasin küsida. Mul olid kõige lühemad juuksed seal korteris.
Nirvana oli väga teema selles korteris, üks korterikaaslastest kes päevad läbi mängis telekamänge oli Kurt Cobaini kaksik. Ühtlasi oli see kaksik ka esimene lõng, kes Marianale kunagi meeldinud on.:D

Üritasime veel tööd leida, aga igaüks kellega rääkisime soovitas meil edasi Marbella poole liikuda, kuna seal peaks inglise keelega oluliselt paremini hakkama saama. Marbellass ei tahtnud me liikuda, mõtlesime meeletule konkurentsile tuhandete õnneotsijate näol üle maailma kelle peas tiirleb ainult Marbella. Ostsime rongipiletid Fuengirolasse. Enne sebisin läbi EasyPiso meile elamise. Otsustasime et kas saame tööd või ei, ilma püsivama elamiseta oleks töö saamine täiesti võimatu. Aga kui tööd EI saagi, siis tuleme tagasi. Vaatasin õnneks cv keskusest, et üks sigarisalong Tallinna lennujaamas otsib puhkuseasendajat.:D

2 comments:

  1. See sigarisalong otsib nüüd vist täiskohaga teenindajat ka- kandideerid?

    ReplyDelete
  2. ma unustasin mainida et see blog veits ajast maas, nii umbes nädal. sry, no way,D:D

    ReplyDelete